Armani intră pe piaţa de ceasuri inteligente în parteneriat cu Fossil (Smartwatch)

La începutul acestui an, imediat după lansarea Android Wear 2.0, am primit o avalanşă de anunţuri de ceasuri inteligente bazate pe sistemul de operare de la Google, în special de la brand-uri mari, considerate de lux. Emporio Armani este cel mai nou brand de fashion care se angajează să lanseze o nouă gamă de smartwatch-uri, realizate în parteneriat cu Fossil, acestea fiind integrate chiar şi în seria Fossil 300, anunţată de curând.

Colecţia de ceasuri Emporio Armani Connected vor beneficia de o serie de cadrane virtuale proprii şi cu o serie de curele interschimbabile proprii. Designul exterior pare să fie clasic pentru un ceas Fossil, fiind realizat din metal şi beneficiind de două butoane şi o coroană digitală pentru control. La interior găsim un chipset Snapdragon Wear 2100, un ecran rotund cu panou AMOLED, şi cam tot ce se regăseşte într-un ceas cu Android Wear obişnuit. Nu este clar dacă va beneficia şi de GPS sau modem 4G.

Având în vedere că Emporio Armani oferă deja spre vânzare ceasuri hibrid, cu funcţii pentru monitorizarea activităţii utilizatorilor, la preţuri de aproximativ 300 de dolari, cu siguranţă acest model va costa mai mult. Conform site-ului oficial Emporio Armani, ceasurile Connected vor ajunge pe piaţă abia în luna septembrie, când probabil că vom afla mai multe detalii despre acestea, precum capabilităţile lor de conectivitate, cantitatea de memorie RAM şi spaţiul de stocare intern.

(…)

Cuvinte cheie: emporio armani, fossil, smartwatch, android wear

Subiecte asemănătoare:
» ASUS ar putea renunţa la linia de dispozitive ZenWatch
» Tizen OS este acum mai popular decât Android Wear. watchOS de la Apple este în continuare pe primul loc
» Fitbit pregăteşte un nou smartwatch
» Leap Ware: un smartwatch ieftin de la Acer
» CEO-ul Huawei nu înţelege nevoia pentru smartwatch-uri

Articol original – Armani intră pe piaţa de ceasuri inteligente în parteneriat cu Fossil, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More