Armata SUA a interzis alcoolul, după ce un soldat beat a provocat un accident

Armata Statelor Unite a luat, luni, decizia de a interzice consumul de alcool în rândul militarilor americani dislocaţi în Japonia, după ce un soldat american aflat în stare de ebrietate a provocat un accident mortal în insula Okinawa, potrivit mediafax.

Poliţia din Japonia a precizat că în accident a fost implicat un militar american în vârstă de 21 de ani, care era la volanul unei maşini în pofida faptului că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma accidentului, un cetăţean japonez şi-a pierdut viaţa.

În urma testelor efectuate, s-a demonstrat că nivelul de alcool în sânge al militarului american era de aproximativ trei ori mai ridicat faţă de limita legală, au anunţat reprezentanţii Poliţiei japoneze.

Drept reacţie, Comandamentul SUA din Japonia a luat decizia de a interzice consumul de băuturi alcoolice în rândul personalului său. În plus, trupele americane din Okinawa au primit interdicţia de a-şi părăsi bazele.

Post-ul Armata SUA a interzis alcoolul, după ce un soldat beat a provocat un accident apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More