Au spart o florărie și biroul unui executor judecătoresc din Ineu

Au spart o florărie și biroul unui executor judecătoresc din Ineu

Tinerii, în vârstă de 21 și 22, ambii din Ineu, „au acționat” în noaptea de 3 spre 4 februarie. Cei doi au spart prima dată o florărie, în speranța că vor găsi bani, însă aici au găsit doar un stick de memorie – pe care l-au furat -, iar apoi s-au îndreptat spre biroul unui executor judecătoresc, de unde au sustras un card bancar. Tinerii au fost identificați și reținuți de către polițiști, urmând să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au admis propunerea, astfel că cei doi vor fi trimiși după gratii.
„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii orașului Ineu au identificat doi tineri, de 21 și 22 de ani, din Ineu, care, în noaptea de 3 spre 4 februarie, prin forțarea unei uși ar fi pătruns într-o florărie de pe raza localității, de unde ar fi sustras un stick de memorie. La scurt timp după comiterea faptei, cei doi tineri și-au continuat activitatea infracțională, deplasându-se către biroul unui executor judecătoresc de pe raza localității Ineu, în vederea sustragerii unor sume de bani. Tinerii ar fi pătruns în incintă prin escaladare și spargerea unui geam, iar din sediul societății ar fi sustras un card bancar. În baza probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat. Magistrații au dispus arestarea preventivă a celor doi tineri pentru o perioadă de 30 de zile”, au declarat reprezentanții IPJ Arad. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi tineri.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii orașului Ineu au identificat doi tineri, de 21 și 22 de ani, din Ineu, care, în noaptea de 3 spre 4 februarie, prin forțarea unei uși ar fi pătruns într-o florărie de pe raza localității, de unde ar fi sustras un stick de memorie. La scurt timp după comiterea faptei, cei doi tineri și-au continuat activitatea infracțională, deplasându-se către biroul unui executor judecătoresc de pe raza localității Ineu, în vederea sustragerii unor sume de bani. Tinerii ar fi pătruns în incintă prin escaladare și spargerea unui geam, iar din sediul societății ar fi sustras un card bancar. În baza probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat”, au declarat reprezentanții IPJ Arad. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi tineri.

vlcsnap-2018-02-07-13h07m13s252

vlcsnap-2018-02-07-13h07m34s248

vlcsnap-2018-02-07-13h07m43s75

Publicat la Wed, 07 Feb 2018 11:18:10 +0000

ARADON Aufmacher Liste

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More