AUTOACCIDENTARE LA VIŞEU DE SUS – Un bărbat s-a rănit în timp ce îşi prelucra terenul cu un motocultor

AUTOACCIDENTARE LA VIŞEU DE SUS  Un apel la 112 anunţa în după-amiaza zilei de marţi, 6 iunie, că o persoană din Vişeu de Sus s-a autoaccidentat.


Poliţiştii din oraş au intervenit de urgenţă la faţa locului şi în cadrul verificărilor efectuate au constatat că autoaccidentarea s-a produs în următoarele circumstanţe: un bărbat, în vârstă de 48 de ani, în timp ce contrabalansa un motocultor utilizat pe un teren agricol în pantă, a sărit de pe motocultor şi şi-a agăţat piciorul într-una dintre rolele utilajului.

Bărbatul rănit a fost transportat la spitalul din oraş unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă faţă de bărbatul care utiliza motocultorul.

Poliţiştii recomandă cetăţenilor ca pentru efectuarea lucrărilor agricole să apeleze la persoane care ştiu să utilizeze în siguranţă uneltele şi maşinile agricole şi să respecte instrucţiunile de utilizare a acestora.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

citeşte şi LĂSAT NESUPRAVEGHEAT – Copil de 4 ani, electrocutat la priza în care era conectată mașina de spălat

The post AUTOACCIDENTARE LA VIŞEU DE SUS – Un bărbat s-a rănit în timp ce îşi prelucra terenul cu un motocultor appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More