Autobuz implicat intr-un accident pe Mesteacan

Pompierii baimareni au fost solicitati sa intervina sanvata in localitatea Valea Chioarului la un accident rutier in care a fost implicat un autobuz ce transporta persoane pe ruta Baia Mare Cluj Napoca, anunta ISU Maramures.

In autobuz se aflau 24 de persoane. La locul interventiei, pompierii baimareni s-au deplasat cu autospeciala de descarcerare, autospeciala pentru transport victime multiple, o autospeciala de lucru cu apa si spuma, echipajul de prim ajutor si echipajul de terapie intensiva mobila al S.M.U.R.D. De asemena, la locul interventiei s-au deplasat si doua echipaje ale SAJ Maramures.

In urma accidentului au rezultat 3 victime, neincarcerate, cu varste cuprinse intre 16 si 36 de ani, care au fost transportate la spital de catre echipajele de la ambulanta si S.M.U.R.D, in stare stabila. Celelalte persoane aflate in autobuz nu au necesitat ingrijiri medicale sau transport la spital.

ZiarMM

The post Autobuz implicat intr-un accident pe Mesteacan appeared first on ZiarMM.

ZiarMM

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More