StiriȘtiri județul AradȘtiri județul Vaslui

Autorii mai multor furturi, identificați de polițiști

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat și depistat mai multe persoane, bănuite de furturi.

Polițiștii orașului Sebiș, împreună cu cei ai Postului de Poliție Moneasa au identificat un bărbat de 53 de ani, din județul Vaslui, care, în noaptea de 23/24 august,  ar fi sustras din incinta unei pensiuni din localitatea Moneasa două biciclete.

Bărbatul în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Gurahonț cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii din Fântânele au identificat un minor de 16 ani, din localitatea Șagu, care, la data de 11 septembrie a.c. ar fi pătruns în curtea unui imobil de pe raza localității Tisa-Nouă prin escaladare, de unde, prin forțarea unui geam ar fi pătruns în locuință, de unde ar fi sustras o drujbă.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ, 250 de lei a fost recuperat, pe numele tânărului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Postului de Poliție Târnova au identificat o tânără de 22 de ani, din Arăneag, care, la data de 14 septembrie ar fi sustras o bicicletă din incinta unei unități medicale de pe raza localității Agrișu Mare.

Pe numele tinerei a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează două femei, de 37 și 67 de ani de ani, din Arad, depistate ieri, în flagrant, în timp ce sustrăgeau produse alimentare și nealimentare din incinta unor supermarketuri de pe raza municipiului.

Prejudiciul total, în valoare de aproximativ 130 de lei a fost recuperat, pe numele femeilor fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

The post Autorii mai multor furturi, identificați de polițiști appeared first on Actualitati-Arad.

Actualitati-Arad