AZI – Traficanţilor de droguri de la Mioveni le-a ieşit cocaina pe nas: au fost arestaţi pentru 30 de zile

AZI – Traficanţilor de droguri de la Mioveni le-a ieşit cocaina pe nas: au fost arestaţi pentru 30 de zile


Aşa cum v-am informat în precedenta ediţie a ziarului nostru, doi tineri din Mioveni au fost reţinuţi 24 de ore pe bază de ordonanţă pentru trafic de droguri.

Este vorba despre Cristian Valentin Preda şi Nicolae Mădălin Şerbana, împotriva cărora Tribunalul Argeş a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar împricinaţii au fost încarceraţi în arestul poliţiei judeţene.

Vă reamintim că procurori ai DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti i-au surprins în flagrant pe cei în cauză în timp ce intenţionau să efectueze tranzacţii ilicite cu droguri de mare risc pe raza localităţii Mioveni, în parcarea unui complex comercial. Concret, cei în cauză ofereau spre vânzare 100 g de cocaină la preţul negociat de 8.000 euro.

Din verificări a rezultat că drogurile fuseseră procurate de către inculpatul Şerbana, care le distribuia stradal, en-detail, consumatorilor, dar şi altor traficanţi din Piteşti şi Mioveni la preţul de 100 euro/gram. Stupefiantele erau primite de la o persoană de încredere din Spania, iar transportul s-a efectuat prin intermediul unei firme de coletărie sau curierat.

Totodată, anchetatorii au stabilit că, în zilele de 22, respectiv 24 ianuarie, Cristian Valentin Preda a vândut droguri de mare risc furnizate de către Mădălin Nicolae Şerbana.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate la locuinţele inculpaţilor, au fost găsite şi ridicate ustenile susceptibile a fi folosite la porţionarea drogurilor diverse sume de bani.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

(Visited 436 times, 457 visits today)

Publicat la Thu, 01 Feb 2018 13:10:17 +0000

Acum

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More