Bărbat bătut cu bestialitate pe o păşune de doi consăteni

criminalitisti pe campDoi bărbaţi au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru tentativă de omor. Potrivit anchetatorilor, Ilie Condurache, de 43 de ani, şi Andrei Condurache, de 21 de ani, din satul Slobozia-Silişcani comuna Mihlăşeni l-au bătut în toamna anului 2015 pe Mirel Bunduc.

Cei doi au avut un conflict pe o păşune cu partea vătămată şi l-au lovit cu beţele în zona capului. Victima a fost diagnosticată cu un hematom extradural frontal stâng, fractură liniară frontală stânga, fractură cu minimă înfundare parietală stânga, plagă scalpată fronto-temporo-parietală stânga, plagă buza inferioară”, leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 70-80 zile de îngrijiri medicale.

like facebookAnchetatorii au decis că leziunile i-au pus în pericol viaţa şi cei doi inculpaţi urmează a fi judecaţi de judecătorii de la Tribunalul Botoşani.

 

 

 

BotosaniNews.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More