Știri județul AlbaȘtiri județul Argeș

Bărbatul de la Dealul Sasului, al cărui cadavru a fost mutilat de animale, a murit de frig

Bărbatul de la Dealul Sasului, al cărui cadavru a fost mutilat de animale, a murit de frig


După cum v-am informat, ieri-dimineaţă, la Dâmbovicioara a fost descoperit cadavrul unui om, care era parţial devorat de animale. Trupul fără viaţă a fost văzut de un şofer de tir.

Acesta a oprit maşina şi s-a dat jos de la volan în zona Dealul Sasului, presat de necesităţi fiziologice. Conducătorul auto a coborât sub un pod, unde era ferit de priviri indiscrete. Ajuns la piciorul podului, a avut surpriza să descopere în zăpadă cadavrul unui bărbat şi a sunat la 112.

Bietul om a murit de frig

Bietul om a murit de frig

La faţa locului au sosit o echipă operativă a Biroului de Investigaţii Criminale Câmpulung şi o ambulanţă. S-a constatat că trupul neînsufleţit era sfâşiat de animale sălbatice ori de câini fără stăpân.

În urma autopsiei, medicii legişti au stabilit drept cauză a morţii hipotermia. Adică bărbatul murise din cauza frigului de peste noapte.

De altfel, la locul unde a fost descoperit, era amenajat un fel de culcuş din cartoane, trenţe, haine vechi şi folii de plastic.

Oamenii legii nu au găsit niciun fel de documente asupra decedatului, despre care se presupune că ar fi un om al străzii. În cauză a fost deschis dosar penal şi de fac cercetări pentru identificarea bărbatului.

Val. NICOLAU

(Visited 18 times, 18 visits today)

Publicat la Fri, 02 Feb 2018 17:18:12 +0000

Actualitate