Bărbatul din Vulturești care și-a ucis soția și a lăsat-o în drum, cu picioarele legate și cu pantalonii dați jos, arestat preventiv

Tribunalul Suceava a dispus, miercuri, arestarea preventivă a lui Petru Dumitriu, acuzat că și-a ucis soția.

Potrivit instanței sucevene, Petru Dumitriu, din comuna Vulturești, a fost arestat preventiv 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie cu raportare la infracţiunea de omor.

Tribunalul a respins cererea inculpatului prin apărător de luare a unei măsuri preventive mai uşoare, ca neîntemeiată.

Dumitriu este acuzat că și-a ucis soția care a fost găsită moartă, marți dimineața, pe marginea unui drum comunal ce tranzitează satul Giurgești, acoperită cu o pătură, având pantalonii trași în jos până la nivelul genunchilor, iar picioarele legate la nivelul genunchilor cu un cearșaf, prezentând leziuni la nivelul capului și a corpului.

Corpul femeii a fost găsit la o distanță de circa 10 – 15 m de locuința în care locuia împreună cu familia sa formată din soțul ei și trei copii minori.

The post Bărbatul din Vulturești care și-a ucis soția și a lăsat-o în drum, cu picioarele legate și cu pantalonii dați jos, arestat preventiv appeared first on NewsBucovina.

NewsBucovina

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More