Tânărul bătut cu sălbăticie în Complexul Studenţesc a murit. Cei patru bătăuși și familiile lor spun că vina e a mortului

Tânărul de 29 de ani, bătut cu sălbăticie în Complexul Studenţesc din Timișoara, de patru indivizi, A MURIT.  „Pacientul a murit în jurul orei 15.00, a făcut stop cardiac”, a declarat medicul de gardă din Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara, unde tânărul a fost internat în ultimele zile, fiind într-o stare gravă, în comă profundă.

Tânărul de 29 de ani a fost bătut în noaptea de duminică spre luni pe o alee din Complexul Studenţesc de patru indivizi. Fără să vrea, victima l-a atins pe unul dintre agresori cu cotul, iar acesta, împreună cu prietenii săi, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au început să-l lovească pe tânărul de 29 de ani cu pumnii şi picioarele, zdrobindu-i craniul. Cei patru agresori au fost arestaţi luni seara.

Bătaia a pornit de la victimă! – mama unuia dintre bătăuși

Mama unuia dintre băieții implicați în bătaia din Complexul Studentesc cere să nu i se mai facă fiul criminal, sustinând că bătaia ar fi pornit de la victimă și nu invers. Victima s-a luat la bătaie cu patru oameni. În plus, tot ea spune că tânărul bătut nu a fost lovit cu picioarele în cap, pentru că ea știe mai bine.

Primarul e cu ei!

Primarul comunei Orțisoara, localitatea de baștină a trei dintre agresori, susține că aceștia sunt niște copii cuminți și că nu au provocat scandaluri vreodată. “Sunt băieți buni, domnule, îi cunosc. Sunt copii cuminți!”, spune primarul.

Din păcate pentru ei, rapoartele medicilor și ale polițiștilor spun altceva. Cazul nu este singular. Opinia publică este deja familiarizată cu cazul din Vaslui, unde șapte tineri cuminți au violat o fată până la leșin.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More