Bătut în timp ce încerca să-l pună la punct pe un obsedat sexual care-i făcuse propuneri fiicei sale de 15 ani!

Viorel Mocan este un mecanizator în vârstă de 58 de ani din comuna turdeană Mihai Viteazu, actualmente aflat în şomaj. Marţi, 19 septembrie, în jurul orei opt seara, acesta îl surprinsese în barul din localitatea Corneşti pe un consătean care de o vreme îi tot făcea propuneri indecente fiicei sale în vârstă de 15 ani, aşa că s-a gândit să-l pună la punct. Însă, spre marea sa disperare, în timp ce dorea să tranşeze rapid lucrurile cu acesta, fiind blocat de nişte clienţi care-l  ţineau de mâini, s-a trezit atacat şi lovit puternic cu capul în gură de un prieten al hărţuitorului.

Bărbatul din Corneşti, comuna Mihai Viteazu, supraponderal, cu o greutate ce circa 150 de kilograme, a avut ghinion încă de la „descălecarea” în Cluj-Napoca, dintr-o maşină „angajată”, după ce a coborât în curtea Clinicilor clujene: în secunda când a ieşit din autovehicul şi-a şi pierdut, din buzunarul prea larg al pantalonilor, suma de 1.600 de lei. Nu a luat în seamă avertismentul unei femei care a văzut întreaga scenă şi, crezând că-i căzuseră doar câteva hârtii de un leu nu s-a mai ostenit să-şi ridice banii.  „No, i-o fi luat femeia aia. Dar nu-i nimic, am pierdut eu mai mult în viaţă” – clamează acesta, pe coridorul I.M.L. Cluj după ce şi-a dat seama, într-un târziu, că nu-şi pierduse doar câţiva lei, ci chiar grosul banilor pe care-i avea la el. Apoi, adaptându-se situaţiei care l-a adus la Cluj, povesteşte că fusese lovit cu  o zi în urmă chiar în barul din satul natal, Corneşti, de un consătean. „Stăteam liniştit la un pahar de vin şi l-am văzut intrând pe unu` Dan, obsedat sexual şi om în vârstă de vreo 48 de ani, cu familie şi copil, care de la o vreme îi tot face propuneri indecente fiicei mele de 15 ani. M-am ridicat să-i atrag atenţia să se potolească, însă în clipa următoare m-a lovit un rom, unul Alin, alt individ care-mi face viaţa grea în sat şi strigă după mine, „M…e”, oriunde m-ar vedea. Apare totul pe camera de supraveghere, mi-a zis patronul că o va pune la dispoziţia poliţiei. Mi-a dat „doar” un cap în gură, însă tare – totul în timp ce ăilalţi mă ţineau să nu-i rup capul lu` obsedatul”, mărturiseşte simpaticul personaj. Declară că, imediat după ce s-a consumat incidentul, a fost sfătuit de şeful de post să se prezinte la I.M.L. Cluj, deşi pentru el ar fi fost mai uşor să-şi facă singur dreptate. Aşa că iată-l aici – însă mai mult de dragul şefului de post, „care-i băiat bun”. Mocan este poftit în cabinetul de consultaţii şi se întoarce după câteva minute cu un certificat medico-legal în care i-au fost recomandate patru zile de îngrijiri. Poartă căşti în ureche – spune el – pentru că aşteaptă un telefon de la fiica lui, ca să se prezinte împreună la postul din Mihai Viteazu unde el să facă plângere penală împotriva agresorului, iar ea împotriva hărţuitorului. Apoi, cu un zâmbet inocent – de uriaş cu suflet de copil – îşi ia rămas bun de la toţi cei aflaţi pe coridorul I.M.L. şi părăseşte încăperea, grăbit să prindă o ocazie care să-l ducă înapoi acasă….

“La nivelul Postului de Poliţie Comunal Mihai Viteazu a fost depusă o plângere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, sesizând faptul că a fost victima unei agresiuni, faptă care s-ar fi produs pe raza localităţii Corneşti”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

Post-ul Bătut în timp ce încerca să-l pună la punct pe un obsedat sexual care-i făcuse propuneri fiicei sale de 15 ani! apare prima dată în Ziar Gazeta de Cluj.

Ziar Gazeta de Cluj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More