Băut şi fără permis a fugit de la locul accidentului

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore, în urma unui accident rutier produs în noaptea de joi spre vineri pe Bulevardul Eroilor din Brașov, de la locul căruia a fugit cu altă mașină.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Brașov, bărbatul nu a păstrat distanța corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto acroşat, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Braşov în vederea acordării îngrijirilor medicale.

După producerea coliziunii, șoferul responsabil de accident a părăsit locul faptei, apoi a abandonat mașina, plecând cu alt autoturism.

„Verificările efectuate au condus la identificarea conducătorului responsabil, stabilindu-se, ulterior părăsirii locului faptei, faptul că persoana responsabilă a abandonat autoturismul avariat la intersecţia cu strada Vlad Ţepeş, urcându-se într-un alt autovehicul aparţinând unei persoane apropiate. Cu privire la conducătorul auto responsabil s-a stabilit că avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 27 mai 2017, când a fost depistat la volanul unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică peste 0,80 g/l alcool în sânge. Acesta a fost reţinut pentru 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Braşov”, a explicat Ionuţ Marin purtător de cuvânt al IPJ Braşov, citat de BunaZiuaBrasov.

În cauză a fost întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi dispunerea măsurilor legale.

The post Băut şi fără permis a fugit de la locul accidentului appeared first on .


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More