BlackBerry pregăteşte un nou smartphone fără tastatură (Telefoane mobile)

BlackBerry KEYone pare să fie adevărata reînviere a brandului canadian de smartphone-uri, însă TCL plănuieşte să lanseze mai multe dispozitive sub acest nume, unele şi fără tastatură fizică. Asemeni DTEK50 şi DTEK60, lansate în ultimul an, în viitorul apropiat este posibil să primim un nou dispozitiv BlackBerry, care este momentan numit intern „Krypton”. Prima imagine cu spatele dispozitivului a ajuns acum pe internet, alături de informaţii despre hardware-ul său intern.

Krypton pare să fie la prima vede o versiune fără tasatură a lui KEYone. Acesta păstrează forma acestuia şi designul general al capacului de pe spate, care pare să fie realizat dintr-un material diferit (probabil carbon sau kevlar), în timp ce partea de sus pare să fie metalică, asemeni ramei de pe margine. Din păcate nu avem o imagine cu partea din faţă a lui BlackBerry Krypton, însă cu siguranţă acesta arată ca orice alt smartphone mid-range premium: margini medii în jurul display-ului şi probabil un senzor de amprentă în partea de jos.

La capitolul hardware intern, zvonurile afirmă că avem de a face cu un dispozitiv similar cu KEYone. Vorbim despre un chipset Snapdragon 625 sau 626, cu 4 GB memorie RAM (KEYone este livrat în varianta standard cu 3 GB RAM şi în varianta Black cu 4 GB), display Full HD pe format 16:9 şi un acumulator de 4.000 mAh.

Anunţul oficial este aşteptat cândva în cursul lunii octombrie, preţul urmând să fie probabil mai mic decât cel al lui KEYone.

(…)

Cuvinte cheie: blackberry, smartphone, android, TCL

Subiecte asemănătoare:
» Raed Arafat face precizări în legătură cu serviciul „Alert”: Va ajunge pe toate telefoanele, nu doar pe smartphone-uri
» HTC nu renunţă. U11 Plus ar putea fi următorul flagship al companiei, cu display edge-to-edge
» Primele imagini (neoficiale) cu Nokia 9, smartphone-ul cu display edge-to-edge de la HMD Global
» GooPhone X este o clonă de iPhone X care costă 100 de dolari şi rulează Android 5.0
» Google preia divizia Pixel din cadrul HTC

Articol original – BlackBerry pregăteşte un nou smartphone fără tastatură, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More