Știri județul AradȘtiri județul ClujȘtiri județul Timiș

Blocaj pe autostrada Timișoara-Lugoj din cauza mai multor accidente și a aglomerației

sursa

Nivelul traficului a crescut simțitor sâmbătă, cu câteva zile înainte de Crăciun, pe autostrada Timișoara-Lugoj. Numărul celor care se întorc acasă de sărbători este foarte mare, iar circulația a fost îngreunată.

În jurul prânzului pe sensul de mers spre Lugoj s-a circulat cu viteză redusă din cauza unei tamponări petrecută în zona localității Recaș. În timpul în care șoferii își trăgeau mașinile pe banda de urgență, șoferul unui Opel, care circula cu viteză mare, nu a mai putut opri la timp în momentul în care mașinile ce circulau în fața sa au redus viteza. A lovit trei autoturisme din coloană, iar în urma impactului două persoane, pasagere în autoturismul șoferului vinovat, au fost rănite și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Traficul a fost blocat complet, iar în timpul în care polițiștii de la autostrăzi făceau cercetarea la fața locului, alte două tamponări s-au produs tot din cauza unor șoferi care nu au mai putut opri la timp și au lovit mașinile ce erau oprite în coloană, în fața lor.

În jurul orei 16, polițiștii de la Biroul Autostrăzi au reușit să redeschidă circulația în siguranță. „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Timiș, circulația rutieră pe sensul către Lugoj al autostrăzii A1 Arad – Lugoj a revenit la normal. Din cauza unui accident în care au fost implicate patru autoturisme, traficul se desfășurase dificil, doar pe banda de urgență, la kilometrul 486, în zona orașului Recaș”, anunță reprezentanții Centrului Infotrafic din cadrul IGPR.

Următoarele zile se anunță la fel de aglomerate din cauza numărului mare de persoane care se întorc acasă, de sărbători. Cei care se află în trafic sunt rugați să circule cu atenție și să adapteze viteza la condițiile de drum.

video: Info Trafic Județ Timiș