Bogdan Căpușan,”Prinţişorul Imobiliarelor” din Cluj a dat pe Aston Martin Valkyerie 3 milioane de euro

Vestea că un român şi-a cumpărat unul dintre cele 150 de automobile Aston Martin Valkyrie, create de compania de lux pentru un număr restrâns de clienţi cu foarte mulţi bani în portofel, a luat pe toată lumea prin surprindere. Mai ales că cele 150 de exemplare vor avea o serie de modificări speciale pentru fiecare proprietar în parte. Viitorilor posesori ai maşinii li s-a făcut o scanare 3D pentru a le fi creat interiorul perfect. Doar şi-au permis să scoată din buzunar… trei milioane de euro! CANCAN.ro publică detalii fabuloase despre românul care se va bucura de performanţele bolidului de lux, pe numele lui Bogdan Căpuşan, poreclit şi „Prinţişorul Imobiliarelor” din Cluj!

Bolidul de lux este dotat cu un motor V12, de 6,5 litri, amplasat central, care dezvoltă 900 de cai putere. Automobilul este construit din elemente uşoare şi are o greutate totală de doar 1.000 de kilograme, fiind capabil de performanţe atinse de obicei doar de maşinile de Formula 1! Bijuteria auto a fost prezentată oficial chiar de Serena Williams, la Monaco, iar pe şosele va apărea în 2019, însă cei 150 de multimilionari s-au înghesuit deja să plătească superbolidul desprins parcă din filme!

În întreaga lume vor fi vândute doar 150 de exemplare Aston Martin Valkyrie, iar unul dintre norocoşii proprietari este Bogdan Căpuşan

În întreaga lume vor fi vândute doar 150 de exemplare Aston Martin Valkyrie, iar unul dintre norocoşii proprietari este Bogdan Căpuşan

Iniţial a fost doar un zvon că printre aceştia s-ar afla şi un român, dar Bogdan Căpuşan a ţinut să lămurească situaţia chiar pe contul său de Instagram: „Am o relaţie foarte bună cu cei de la Aston Martin şi da, voi fi proprietarul unui Aston Martin Valkyrie, contrar spuselor unor invidioşi!”, a scris el.

Pentru că pare de-a dreptul incredibil ca un tânăr de vârsta lui să-şi permită să scoată atât de uşor din buzunar trei milioane de euro, mai ales că are în garaj şi alte automobile de lux (Mercedes Brabus G-Class – 520.000 de euro, Rolls Royce Ghost – 250.000 de euro, Rolls Royce Dawn – 240.000 de euro, F12 Berlinetta – 360.000 de euro), CANCAN.ro.

Ca orice „prinţişor” care se respectă, Bogdan Căpuşan are, la rândul lui, nişte părinţi care au construit un veritabil imperiu financiar!

Maşinile deţinute în prezent de

Maşinile deţinute în prezent de „Prinţişorul imobiliarelor” ajung la o valoare de aproximativ 1.500.000 de euro, însă noua achiziţie a lui Căpuşan Jr. costă de două ori mai mult!

Pe lângă această afacere, Chimu mai are şi firma TI Trust Invest, în domeniul imobiliarelor, cu o cifră de afaceri de 4,1 milioane lei pe 2016. Nici juniorul familiei nu a stat degeaba, pornind, la rândul lui, o afacere, în care îi are asociaţi chiar pe părinţii lui, Chimu şi Anica Căpuşan: Elite Grup SRL, cu o cifră de afaceri fabuloasă pe anul 2016 – 51 milioane de lei!

Venind dintr-o astfel de familie şi prinzând gustul afacerilor, dar şi al cheltuielilor pentru maşini la care majoritatea oamenilor doar visează, nici nu este de mirare că Bogdan Căpuşan nu a rezistat tentaţiei de a intra în lista superexclusivistă a celor care vor conduce „monstrul” Aston Martin Valkyrie!

Post-ul Bogdan Căpușan,”Prinţişorul Imobiliarelor” din Cluj a dat pe Aston Martin Valkyerie 3 milioane de euro apare prima dată în Ziar Gazeta de Cluj.

Ziar Gazeta de Cluj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More