Cadoul ministrului Simon pentru colegul Tataru: l-a numit in Directoratul Transelectrica. Castiga cateva mii eruo pe luna

Deputatul Florin Tataru a ajuns din nou pe prima pagina a ziarelor nationale, dupa ce a fost numit membru in Directorarul societatii Transelectrica. Decizia a fost luata de ministrul Economiei, maramureseanul Gheorghe Simon, si este una controversata. Cei trei noi membri ai Directoratului Transelectrica nu au experienta in energetica, in timp ce persoanele inlocuite lucrau de ani buni in domeniu.

Numirea s-a facut politic, atat Gheorghe Simon, cat si Florin Tataru facand parte din PSD. Jurnalistii de la hotnews redeschid cateva pagini din istoria mai putin favorabila celor doi. Gheorghe Simon apare ca un important personaj prezent in privatizarea unor firme din Maramures, pe care le-a falimentat rand pe rand. De asemenea, actualul ministru al Economiei a fost acuzat ca a furat un TAF, utilaj de transportat lemne.

Nici fostul deputat Florin Tataru nu a scapat de trecutul sau. Jurnalistii reiau povestea dosarului penal in care a fost cercetat pentru rapirea unui inginer, dus in padure, caruia i s-a pus in fund teava unei pusti. Cazul s-a inchis, dupa ce partile s-au impacat.

La Directoratul Transelectrica se castiga bine. Constantin Vaduva, unul dintre membrii inlocuiti, a incasat anul trecut fabuloasa suma de 366.000 lei (81 mii euro). Evident, anul acesta, salariile sunt mai mari.

Numirea lui Florin Tataru si a inca doi directori s-a facut pentru o perioada de patru luni, cu posibilitatea prelungirii cu inca doua.

ZiarMM

The post Cadoul ministrului Simon pentru colegul Tataru: l-a numit in Directoratul Transelectrica. Castiga cateva mii eruo pe luna appeared first on ZiarMM.

ZiarMM

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More