Cale liberă pentru Starbucks – Steilmann a închis magazinul din Piața Mare. Anunț ciudat în vitrină

Compania Steilmann a închis cel puțin temporar magazinul care funcționează în centrul Istoric al Sibiului. Spațiul cu pricina este vizat și de către cei de la AmRest Coffee, cei care vor să deschidă aici prima cafenea Starbucks din oraș.

Sibienii care au avut drum prin Piața Mare sau au dorit să intre în magazinul Steilmann, au putut observa că de câteva zile acesta este închis. Reprezentanții acestuia au postat un anunț care este extrem de confuz. ”Din motive independente de noi, magazinul este temporar închis”, scrie pe anunțurile postate în vitrinele magazinului. În interior nici o mișcare, dar se pot vedea mai multe cutii în care pare că se depozitează din hainele care până de curând au fost la vânzare. Steilmann este în insolvență la nivel mondial, încă din primăvara anului trecut.

Starbucks în loc? Cel mai probabil
Spațiul în care a funcționat Steilmann aparține celor de la de la SC Metasib SA, firmă cu care cei de la AmRest Coffee, deținătorii licenței Starbucks pentru România, au încheiat o înțelegere pentru închirierea unei locații chiar în Piața Mare în care va funcționa viitoarea cafenea a celui mai cunoscut lanț internațional de acest tip.
CITEȘTE ȘI: Starbucks confirmă concret deschiderea unei cafenele în centrul Sibiului
Surse din piață susțin că spațiul este chiar cel în care și-au desfășurat activitatea în ultimii ani cei de la Steilmann.De altfel cei de la AmRest au confirmat pentru Ora de Sibiu deschiderea unei cafenele în zona centrală a Sibiului (AICI mai multe detalii), iar în paralel continuă campania de recrutare de personal pentru angajare (AICI MAI MULTE DETALII).

Source

Ora de Sibiu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More