Carambol pe șoseaua Mangaliei

Un accident rutier a avut loc în această dimineață, pe șoseaua Mangaliei, în apropiere de podul de la Doraly. Trei mașini au fost implicate în carambol. În urma impactului  o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

Traficul rutier de pe șoseaua Mangaliei a fost îngreunat în această dimineață din cauza unui accident ce a avut loc la urcare pe podul din zona Doraly. O simplă tamponare s-a transformat într-un incident cu urmări.

Din primele informații se pare că șoferii celor 3 autoturisme nu au păstrat distanța corespunzătoare în trafic si s-au ciocnit în dreptul trecerii de pietoni. Unul dintre conducătorii auto a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spitalul Județean de Urgență Constanța.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul. Traficul a fost dirijat de polițiștii rutieri prezenți la fața locului pentru fluidizarea circulației.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea

The post Carambol pe șoseaua Mangaliei appeared first on Litoral TV.

Litoral TV

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More