CAZ ÎN ROMÂNIA – Un muncitor i-a furat cardul patronului și a făcut cumpărături cu acesta după ce nu și-ar mai fi luat salariul de ceva vreme

CAZ ÎN ROMÂNIA  Un salariat nemulţumit a ajuns să utilizeze cardul patronului său pentru cumpărături pentru a se răzbuna pe neplata unor drepturi salariale. Alexandru Dobârceanu lucra ca sudor la o firmă aparţinând unui om de afaceri italian ce a ajuns să aibă puncte de lucru şi în judeţul Botoşani.

Salariatul, din oraşul Bucecea, ajunsese să lucreze pentru firma de instalaţii de apă şi canalizare, în localitatea Frumuşica, însă la un moment dat patronul nu i-a mai decontat chiria sau transportul şi nici mâncarea, scriebotosaninews.ro.

Astfel, într-o zi bărbatul a văzut cardul patronului, i-a făcut mai multe poze pentru a-i lua datele şi s-a dus la un nepot de-al său rugându-l să îi cumpere un telefon pe care a achitat în jur de 3600 de lei, iar apoi l-a vândut cu 500 de euro.

Patronul a observat la ceva vreme tranzacţia şi cum nici asociatul său nu ştia de cumpărături a depus o plângere penală. Astfel au ajuns procurorii DIICOT să îl acuze pe salariat de acces ilegal al unui sistem informatic.

Între timp bărbatul şi-a dat demisia şi a plecat în Italia, însă s-a întâlnit cu fostul patronul şi l-a despăgubit cu 800 de euro, însă dosarul cu fapta sa a ajuns pe masa judecătorilor Tribunalului Botoşani.

Sursă info și foto.

The post CAZ ÎN ROMÂNIA – Un muncitor i-a furat cardul patronului și a făcut cumpărături cu acesta după ce nu și-ar mai fi luat salariul de ceva vreme appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More