Știință și NaturăStiri

Caz incredibil. Doctorii i l-au scos din STOMAC pe fratele său geamăn. Fătul avea păr și DINȚI! (VIDEO)

Caz incredibil. Medici de la un spital din statul indian Uttar Pradesh (nordul țării) au descoperit și au scos un geamăn din abdomenul unui adolescent internat cu dureri de stomac. Narandra Kumar fusese internat cu dureri cronice de stomac, de care suferea de câțiva ani, în timpul cărora vomita în mod repetat și pierdea în greutate.

Tânărul a scăpat de suferințe după ce a fost operat: chirurgii au scos din corpul lui un fetus in situ (geamăn parazit), afecțiune rară în care unul dintre gemeni este absorbit de celălalt prin cordonul ombilical la începutul sarcinii și continuă să existe în corpul acestuia. Doctorii au scos din stomacul său o masă de 2,5 kilograme, alcătuită din țesuturi cutanate, păr și, mai surprinzător, dinți.

Caz incredibil. Doctorii i l-au scos din STOMAC pe fratele său geamăn. Fătul avea păr și DINȚI! (VIDEO)

Stomacul băiatului a crescut, însă soarta lui a trecut neobservată ani la rând fiindcă nici părinții, nici medicii nu au putut diagnostica afecțiunea în stadiu timpuriu”, a spus dr Rajeev Singh despre acest caz incredibil, în Daily Mail.

“Până în prezent, numai 200 de persoane de pe glob au fost diagnosticate cu fetus in situ”, a adăugat el.

Caz incredibil. Doctorii i l-au scos din STOMAC pe fratele său…

Doctorii au scos din stomacul său o masă de 2,5 kilograme, alcătuită din țesuturi cutanate, păr și, mai surprinzător, dinți! Citiți tot articolul, pe site —> http://www.omgnews.ro/caz-incredibil-fetus-insitu/

Posted by OMG News on Monday, January 11, 2016