Caz ȘOCANT: Un celebru sportiv a fost ASASINAT chiar de fiica sa

Caz ȘOCANT: Un celebru sportiv a fost ASASINAT chiar de fiica sa

Fostul hocheist rus Viktor Tolmachev, portar titular al echipei ŢSKA Moscova, dar şi al naţionalei de hochei pe gheaţă a URSS, a fost găsit mort, în locuinţa fiicei sale. El a fost asasinat cu brutalitate.

Imagini pentru Viktor Tolmachev

Anchetatorii au descoperit că Viktor Tolmachev fusese ucis în urmă cu cel puţin o lună. Întrebări despre dispariţia sa au început să apară după ce, în august, el a încetat brusc să mai comunice cu rudele. Prima îngrijorată şi cea care s-a şi dus de altfel la poliţie a fost soţia lui Tolmachev, de care acesta divorţase în urmă cu mai mulţi ani.

Anchetatorii au fost inclusiv la locuinţa fiicei fostului hocheist, aceasta spunându-le că tatăl său nu se află acolo, ci a plecat în Ucraina şi nu a mai contactat-o de câteva zile.

Totuşi, în timpul unei percheziţii trupul lui Viktor Tolmacev a fost găsit chiar în locuinţa fiicei. El se afla întins pe o canapea şi înfăşurat într-o prelată. “A reușit câteva săptămâni să ascundă moartea tatălui său. Câteodată, familia o întreba despre sănătatea acestuia, iar ea susţinea că acesta a părăsit Moscova, pentru tratament. Și tot acest timp ea trăia în apartament cu corpul ucis”, spune poliţia, conform Romaniatv.net.

Viktor Tolmachev avea 78 de ani şi a fost ucis cu şapte lovituri de cuţit. În cele din urmă fiica acestuia şi-a recunoscut fapta şi a dezvăluit că nu a ştiut cum să scape de cadavru.

Viktor Tolmachev a fost portarul lui ŢSKA Moscova între 1963 şi 1969, timp în care a câştigat de cinci ori campionatul URSS şi de trei ori Cupa Uniunii Sovietice.

Feed

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More