Știrea zilei

Un preot din Bistrița a ucis o minoră de Paște

Cazul PREOTULUI din Bistrița, Constantin Laurențiu Aspru

Cazul PREOTULUI din Bistrița, Constantin Laurențiu Aspru, care a omorât cu sânge rece o prostituată adolescentă din Constanța a ajuns la final. Bărbatul a fost condamnat la 12 ani de închisoare,  la exact 6 luni de la comiterea oribilei crime.

Preotul, care a slujit mai bine de 10 ani în Bistrița-Năsăud, a beneficiat de o reducere a pedepsei cu o treime, după ce și-a recunoscut fapta în fața judecătorilor, optând astfel pentru procedura simplificată de judecată. Pe de altă parte, rudele adolescentei omorâte de preot nu s-au constituit parte în proces și nu au cerut daune preotului. Judecătorii au decis însă ca acestea să primească obiectele care au aparținut adolescentei, printre care se numără și trei telefoane mobile, haine, inclusiv CABLUL CU CARE A FOST SUGRUMATĂ FATA. Preotul a omorât-o pe adolescentă în ziua de Paște.

Cazul PREOTULUI din Bistrița

Constantin Laurențiu Aspru i-a fost călău Ramonei, o adolescentă de 15 ani din Năvodari, care se prostitua. Preotul a cunoscut-o pe Ramona pe o rețea de socializare, unde au și stabilit o întâlnire. Fostul Slujitor al Domnului s-a întâlnit cu adolescenta de Paște într-un apartament din Mamaia. Constantin Laurențiu Aspru a beneficiat de servicii sexuale contra cost, fără să cunoască însă faptul că Ramona nu avea 20 de ani cât pretindea, ci doar 15.

Constantin Laurențiu Aspru i-a cerut adolescentei să mai rămână cu el, însă aceasta a cerut mai mulți bani decât stabiliseră inițial. Fostul preot a refuzat să îi dea adolescentei mai mulți bani, iar cei doi au început să se certe. Adolescenta și-a recunoscut atunci vârsta și l-a amenințat pe Aspru că îl va denunța la poliție pentru act sexual cu un minor. Bărbatul și-a ieșit din minți și a strangulat-o pe adolescentă cu cablul de la fierul de călcat. După ce a omorât-o, preotul a lăsat-o în apartament și a plecat pe plajă, de unde a sunat poliția.

Aspru are doi copii: un băiat de 6 ani și o adolescentă de 14 ani și este divorțat.