Ce facem în weekend la Sibiu – Poftiți la petreceri, CibinFest și multe alte evenimente

Finalul de săptămână încheie luna septembrie și începe octombrie. Așa că trebuie sărbătorite ambele luni de toamnă, și cum altfel decât participând la super evenimentele organizate în Sibiu. Sunt programate multe piese de teatru, dar nici distracția de club nu se lasă mai prejos.

Super petreceri în Cotton Pub
Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionuț sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane, ”Man, I love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866.

Cei mai tari culturiști din România vin sâmbătă în Sibiu la Sala Transilvania
Sibiul este din nou gazdă pentru cea mai tare competiție națională de culturism. Este vorba de Campionatele Naționale de Culturism pentru seniori și senioare. Mai multe detalii găsiți AICI.

CibinFest continuă în Piața Mare
CibinFest continuă și în acest final de săptămână, așa că mai aveți timp să vă bucurați de preparate bune de te lingi pe degete și de bere cum numai aici se bea. Detaliile din cort, aici.Echipa filmului Breaking News ajunge sâmbătă seară la Sibiu
Filmul Breaking News va intra vineri, 29 septembrie în cinematografele din țară. Echipa filmului este în caravană, iar la Sibiu vor ajunge sâmbătă, 30 septembrie, la Teatrul Gong, de la ora 19.00. Mai multe detalii AICI.

Faust se joacă din nou, la Fabrica de Cultură, vineri și sâmbătă de la ora 19.

Copiii cu vârste între 6 și 10 ani sunt așteptați sâmbătă la Teatrul Gong, la Atelierul de meșterilit, sub coordonarea Aureliei Călinescu. Sunt două sesiuni, de la ora 10 și de la ora 12.

La ora 11, tot sâmbătă, și tot la Teatrul Gong, începe spectacolul ”Povestea celor trei purceluși…care sunt patru”. Piesa este recomandată copiilor de peste trei ani, are o durată de 50 de minute, iar biletul costă 9 lei. Spectacolul se joacă și de la ora 18, și duminică de la ora 11.

Sâmbătă are loc preselecția BATTLE MC, așa că cine este pasionat de hip hop poate participa. Detalii aici.

Grădina BIS Teatru este locul în care sâmbătă și duminică de la ora 19:15 va începe spectacolul ”Tot ce-i minunat în lume”. Organizatori sunt cei de la VANNER COLLECTIVE, o companie de teatru independent româno-britanică care a debutat în 2015 în cadrul Edinburgh Fringe Festival.

 

 

Source

Ora de Sibiu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More