Cel puțin 35 victime, după ce un autocar s-a ciocnit de un camion

UPDATE Centrul Infotrafic anunţă că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN19, luni, începând cu ora 20,45, între localităţile Pişcolt şi Petreşti, judeţul Satu Mare, unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autocar şi o autoutilitară, soldat cu 13 persoane rănite.UPDATE

Treisprezece persoane au fost rănite în urma accidentului rutier produs luni seară în judeţul Satu Mare şi în care au fost implicate un autocar şi o autoutilitară, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare, Adriana Pop. În autocar se aflau 36 de pasageri din Serbia.

Conform reprezentantului ISU Satu Mare, în urma accidentului au fost răniţi 13 pasageri din autocar, toţi adulţi. Pop a precizat că toate victimele sunt conştiente, iar trei dintre ele sunt în stare mai gravă, pentru una fiind solicitată intervenţia elicopterului SMURD.

Toţi răniţii sunt adulţi şi sunt urgenţe cod galben, iar în cazul unuia dintre ei s-ar putea trece la cod roşu. Pentru acest rănit s-a cerut elicopterul SMURD pentru a-l transporta la Spitalul Judeţean din Oradea. Ceilalţi răniţi vor fi transportaţi la spitale din Satu Mare”, a afirmat purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare, Adriana Pop.

Ea a mai spus că a fost activat Planul roşu de intervenţie, iar la faţa locului au fost trimise şapte ambulanţe.

La acestă oră, traficul în zona accidentului este complet blocat.

Știrea inițială

Accident grav soldat cu 35 de victime, scrie presa locală din Satu Mare. Circa 35 de persoane au fost rănite în urma unui accident de circulație petrecut luni după-masă pe DN 19, între localitățile Pișcolt și Petrești, în Satu Mare. Potrivit primelor informații, un autocar înmatriculat în Serbia care transporta 36 de pasageri s-a lovit de o autoutilitară.

Victimele sunt conştiente şi, potrivit primelor informaţii nu există persoane încarcetate. Pentru salvarea răniţilor a fost solicitat un elicopter SMURD.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat, luni, că un grav accident de circulaţie s-a produs pe DN 19, în localitatea Petreşti din judeţul Satu Mare.

Din primele informatii sunt cinci victime, cu diferite traumatisme şi escoriaţii, însă toate persoanele sunt conştiente, nefiind victime încarcerate.

La faţa locului intervin patru echipaje de prim-ajutor SMURD şi două ambulanţe SAJ Satu Mare, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere.

De asemenea, a fost solicitat un elicopter SMURD, pentru a prelua şi transporta victimele la unităţile spitaliceşti.

Post-ul Cel puțin 35 victime, după ce un autocar s-a ciocnit de un camion apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More