Citește cele mai noi stiri interesante, stiri bizare, stiri ciudate, stiri amuzante, stiri socante, informatii cu romani, despre romani

Cinci persoane, printre care și doi copii, la spital după ce un șofer nu a acordat prioritate

sursa

Accidentul, spun polițiștii, s-a produs din cauza unui șofer în vârstă de 40 de ani. Acesta a ieșit cu mașina dintr-o benzinărie din Calea Torontalului din Timișoara și nu a acordat prioritate la schimbarea benzilor de circulație. Autoturismul său a fost lovit de un microbuz condus de un tânăr de 28 de ani, care nu a mai putut opri la timp.

În urma impactului, cinci persoane, printre care și doi copii au ajuns la spital pentru investigații medicale. Copiii și o femeie erau pasageri în autoturismul șoferului vinovat, iar alte două persoane pasagere în microbuzul condus de tânărul de 28 de ani.

Polițiștii de la Rutieră s-au deplasat la fața locului și fac acum cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More