Știri județul AradȘtiri județul Cluj

Ciocnire violentă la Sântana. Cinci victime la spital

sursa

Miercuri după-masa, în jurul orei 14, la intersecția străzilor Căprioarei și Rozelor din orașul arădean Sântana, un autoturism marca Opel, condus de un șofer din Arad, a acroșat un autoturism marca Nissan, condus de un șofer din Sântana.

Conform informațiilor de la fața locului, se pare că persoana aflată la volanul primei mașini nu ar fi acordat prioritate celui de-al doilea, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul Nissan a fost izbit de un stâlp de beton, aflat pe marginea drumului. Se pare că ambii șoferi circulau cu viteză mare.

La locul accidentului s-au deplasat un echipaj SMURD de la Curtici, un SMURD Terapie Intensivă Mobilă de la Arad, o autosanitară a Serviciului Județean de Ambulanță și o autospecială de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Arad.

În urma evenimentului rutier au rezultat șase victime, dintre care una inconștientă la sosirea echipajelor de salvare. Au fost transportate la spital cinci persoane: trei femei și doi bărbați, un al treilea bărbat refuzând să fie dus la spital. Aceștia vor fi transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Arad, unde vor fi supuși investigațiilor medicale.