CLIPE DE COŞMAR – O tânără a fost ţinută în lanţuri într-un container şi violată zilnic

CLIPE DE COŞMAR  O tânără din Statele Unite a fost răpită de un ucigaş în serie, care a transformat-o în sclava lui sexuală. Timp de două luni, a fost ţinută în lanţuri, într-un container, şi violată zilnic.

Autorităţile au publicat imagini dramatice, din momentul în care Kala Brown, în vârstă de 30 de ani, a fost salvată din containerul în care a fost ţinută, scrie Observator.

Ea a fost dată dispărută, împreună cu iubitul său, în urmă cu două luni.

Cei doi au ajuns pe mâna unui ucigaş în serie, care i-a răpit şi i-a închis într-un container ascuns pe proprietatea sa.

A fost găsită în lanţuri, ţintuită de unul dintre pereţii acestuia.

Întrebată despre iubitul său, tânăra a spus că a fost împuşcat de răpitorul lor.

Fata a povestit că bărbatul a legat-o în lanţuri şi a violat-o zilnic. Ba mai mult, acesta i-ar fi povestit că înainte de a o răpi, a omorât alte şapte persoane- crime şi dispariţii rămase nerezolvate timp de 13 ani.

Autorităţile au dat de urma fetei, după ce au încercat să-i localizeze telefonul.

Înainte de a-i auzi ţipetele şi a o elibera, pe proprietatea bărbatului, într-o groapă comună, poliţia a găsit alte trei cadavre. Unul dintre acestea este al iubitului tinerei, scrie Daily Mail.

sursa

The post CLIPE DE COŞMAR – O tânără a fost ţinută în lanţuri într-un container şi violată zilnic appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More