CLUJEAN REȚINUT DE POLIȚIȘTI – Și-a bătut bunica în vârstă de 88 de ani și i-a furat toți banii din casă

CLUJEAN REȚINUT DE POLIȚIȘTI  Ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de un bărbat din comuna Săvădisla, judeţul Cluj, pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie, violare de domiciliu, furt calificat, distrugere şi ameninţare, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

În fapt, în seara zilei de 10 iunie, în jurul orelor 23:00, agresorul aflat în stare de ebrietate ar fi pătruns fără drept în curtea şi în locuinţa bunicii sale, în vârstă de 88 de ani din comuna Săvădisla, judeţul Cluj şi după unele discuţii contradictorii, i-ar fi aplicat acesteia mai multe lovituri.

Victima a suferit leziuni care necesită pentru vindecare un număr de 65-70 zile îngrijiri medicale.

Ulterior, după ce femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, bărbatul a distrus mai multe bunuri din locuinţa victimei şi i-ar fi sustras dintr-un portofel o sumă de bani.

De asemenea, a doua zi, agresorul ar fi amenințat cu moartea o femeie în vârstă de 29 de ani din localitate, rudă cu el.

 

Sursă info și foto.

The post CLUJEAN REȚINUT DE POLIȚIȘTI – Și-a bătut bunica în vârstă de 88 de ani și i-a furat toți banii din casă appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More