Colegii polițistului rănit pe Autostrada Sibiu- Sebeș strâng bani ca să îl ajute pe Horațiu

Horațiu Drăgan, polițistul sibian rănit luni pe autostrada Sibiu- Sebeș se află internat la Spitalul din Târgu Mureș, în stare gravă. A fost operat, dar uremază și alte intervenții chirurgicale. Tratametul și recuperarea vor costa foarte mult, așa că polițiștii din toată țara se mobilizează și strâng bani pe a-l ajuta pe Horațiu. Colegii lui de la IPJ Sibiu au anunțat deja că vor contribui și ei cu sume de bani pentru recuperarea ce va urma.

”Polițistul din partea dreaptă a fotografiei este agentul de poliție Drăgan Horațiu, din cadrul IPJ Sibiu, Biroul Autostrăzi, promoția 2016. În fotografie se mai află tatăl și fratele său. O familie de polițiști. Horațiu este polițistul care luni, in jurul orei 8.40, pe Autostrada A1-Sibiu-Deva, în zona localității Aciliu din Județul Sibiu a fost victima uni grav accident rutier. Colegul nostru a oprit LA SOLICITAREA UNUI CONDUCĂTOR AUTO al unui autovehicul staționat pe banda de urgență a sensului de mers Sibiu-Sebeș. În timp ce acorda sprijin șoferului, pe banda de urgență, Horațiu a fost acroșat de un tir aruncându-l într-un parapet în afara părții carosabile. Starea lui Horațiu este deosebit de gravă. Mă adresez prin această postare în primul rând colegilor polițiști. Marți colegul nostru a suferit o primă operație, fiindu-i salvat rinichiul în ultimul moment, urmând ca zilele următoare să fie operat pentru numeroasele fracturi suferite. Toate tratamentele ulterioare vor implica costuri inimaginabil de mari. De aceea Horațiu are nevoie de noi. Și-a făcut doar datoria. Este un polițist tânăr și un sportiv de excepție. Cred că e momentul să dovedim că suntem uniți. Se poate dona orice sumă în contul BRD – Groupe Societe Generale, cod IBAN RO67BRDE130SV07326041300, titular cont Dragan Horațiu.”, este postarea de pe pagina de Facebook ”Polițiștii au umor”.

Source

Ora de Sibiu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More