Consilierii PNL au depus proiect de hotărâre pentru bariere la trecerile de cale ferată din Bistrița

Consilierii municipali ai Partidului Național Liberal au depus un proiect de hotărâre pentru amplasarea unor bariere la trecerile de cale ferată. Inițiativa vine după ce 5 persoane au decedat în urma unui accident produs în Viișoara.

„Am depus un proiect de hotărâre care sper că va fi analizat şi votat în prima şedinţă a Consiliului Local. La articolul 1, se prevede montarea în regim de urgenţă a unor bariere şi a unor echipamente de semnalizare acustică şi luminoasă la nivelul trecerii de cale ferată în localitatea Viişoara, zona Heidenfeld (…). La articolul 2, prin grija primarului şi a serviciilor de speciliatate se vor identifica şi alte locaţii în vederea montării barierelor la nivelul trecerilor de cale ferată. În termen de şase luni, spune art. 3, de la adoptarea acestei hotărâri, primarul municipiului Bistriţa va prezenta Consiliului Local planul de măsuri pentru prevenirea accidentelor pe întreg teritoriul administrativ al municipiului”, a declarat președintele PNL Bistrița, Sorin Hangan, în cadrul unei conferințe de presă.

ObservatorBN

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More