Contrabandă cu țigări în gara Dej Calatori

În urma acțiunilor derulate de Poliția Română, pentru siguranța transporturilor aeriene, navale și feroviare, au fost confiscați 35.000 de lei, mai mult de o jumătate de tonă de motorină și mii de țigarete de contrabandă.

Au fost întocmite 26 de dosare penale și au fost depistate 8 persoane date în urmărire națională.

În perioada 21 — 27 octombrie, sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi — I.G.P.R., polițiștii de la transporturi au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și siguranța transporturilor aeriene, navale și feroviare.

De asemenea, activitățile au vizat prevenirea și combaterea criminalității, precum și diminuarea infracționalității economice.

Astfel, polițiștii au efectuat 316 controale în stații de cale ferată și în 323 de trenuri de călători, precum și în 188 alte zone, respectiv în aerogări, rute feroviare și navale.

În urma verificărilor, au fost depistate 8 persoane date în urmărire națională și 5 minori lipsiți de supraveghere.

Au fost întocmite 26 de dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, lovire sau alte violențe și distrugere.

În vederea documentării cauzelor instrumentate de polițiști, au fost efectuate 22 de percheziții, iar față de 9 persoane s-a dispus măsura arestării preventive.

De asemenea, polițiștii au confiscat 545 de litri de motorină, 71 de metri cubi de material lemnos, 3.220 de țigarete, 60 de kilograme de carne, 133 de litri de băuturi alcoolice, precum și alte bunuri fără documente de proveniență, valoarea totală a bunurilor fiind de 58.774 de lei.

Totodată, au fost indisponibilizați 35.000 de lei.

În cursul zilei de miercuri, 25 octombrie, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca au depistat o persoană în stația C.F. Dej Călători, care avea în bagaj 2.500 de țigarete de contrabandă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, bunurile accizabile fiind indisponibilizat

Post-ul Contrabandă cu țigări în gara Dej Calatori apare prima dată în Ziar Gazeta de Cluj.

Ziar Gazeta de Cluj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More