Decizie pentru femeile gravide infectate cu noul coronavirus

Maternitatea Bucur din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă “Sf. Ioan” din Capitală va prelua eventualele cazuri ale femeilor gravide infectate cu noul coronavirus, au decis autorităţile. Maternitatea Bucur va fi exclusă din circuitul obişnuit şi toate pacientele aflate acolo vor fi transferate în celelalte unităţi similare din Bucureşti.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că, marţi dimineaţă, conducerea Ministerului Sănătăţii şi cea a Comisiei de Obstetrică- Ginecologie a MS au decis ca Maternitatea Bucur din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă “Sf. Ioan” să preia eventualele cazuri ale femeilor gravide infectate cu noul coronavirus COVID 19.
Maternitatea Bucur va fi exclusă din circuitul obişnuit, toate pacientele care se află în această unitate în prezent vor fi transferate în celelalte unităţi similare din Bucureşti.
De asemenea, urgenţele medicale vor fi redirecţionate spre alte maternităţi.
“Reamintim că, în cursul zilei de ieri Spitalul Clinic Colentina din Capitală a fost desemnat ca unitate medicală unde vor fi tratate infecţiile cu noul COVID-19, după ce toţi pacienţii din această unitate medicală vor fi externaţi sau transferaţi în alte unităţi, după caz”, a arătat Grupul de Comunicare Strategică.

Read Previous

Success humble is good not teacher failure makes you

Read Next

They’re back! Kennedy Darling, named to return to