Știrea zilei

Maria a murit la 21 de ani, ucisă în parc

Cosmin Gheorghe Titiş, un tânăr din Timișoara, și-a ucis iubita în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timişoara, din simplul motiv că tânăra se cam plictisise de hazul lui și nu-l mai dorea de iubit.

Maria, victima atacului, avea doar 21 de ani, era foarte frumoasă și avea întreaga viață înainte. De ce avea lângă ea un asemenea ucigaș, nimeni nu înțelege, probabil nici ea nu se aștepta la un asemenea atac din partea iubitului său.

A murit pentru că a vrut să-l părăsească

Potrivit anchetatorilor, Cosmin Gheorghe Titiş, bărbatul care a ucis-o pe iubita lui, vineri seara, în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timişoara, pe motiv că aceasta a vrut să îl părăsească, a fost arestat preventiv, sâmbătă, pentru 30 de zile, în urma unei decizii a judecătorilor de la Tribunalul Timiş. El este acuzat de omor, informează news.ro.

Zeci de poliţişti l-au căutat vineri seara pe Cosmin Gheorghe Titiş, după ce acesta şi-a ucis iubita în vârstă de 21 de ani, în parcul din spatele Catedralei din Timişoara, în plin centrul oraşului.

Și-a atacat iubita în timp ce fata se plimba în parc, cu o prietenă

Cosmin Gheorghe Titiş s-a apropiat, a tras-o deoparte pe fată să îi spună câteva vorbe, apoi a scos un cuţit pe care îl ţinea în teacă şi a atacat-o pe fată, aplicându-i mai multe lovituri în zona pieptului şi feţei.

Imediat după ce a comis atacul, Titiş a fugit. Prietena fetei atacate a sunat la numărul de urgenţe 112, iar la locul incidentului au sosit poliţiştii şi medicii.

Echipajul medical s-a chinuit timp de mai multe minute să o resusciteze pe fată, apoi aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Timişoara, unde a decedat din cauza rănilor.

Poliţiştii au pornit imediat în căutarea agresorului, acesta fiind găsit lângă o cale ferată, în zona localităţii Giarmata Vii, de lângă Timişoara.

A fost dus la Poliţie pentru a fi audiat şi a fost reţinut pentru 24 de ore. Sâmbătă a fost dus în faţa judecătorilor de la Tribunalul Timiş cu propunere de arestare preventivă.