Știință și Natură

Creatură bizară, în apele Chinei: E un EXTRATERESTRU?

creatura

Imagini uluitoare, filmate de un pescar chinez. Bărbatul s-a dus cu barca la pescuit, ca în fiecare zi. Ong Han Boon, 54 ani, spune că s-a instalat în locul lui preferat, lângă insula Sentosa, cu speranța de a prinde masa de prânz. La un moment dat, vârful uneia dintre lansete a început să se mişte. Bucuros că a prins ceva, Han Boon a mulinat repede, să scoată captura.

Însă, ce-a văzut în ac l-a îngrozit. O creatură bizară, cu aproape 100 de braţe, care se mişca nefiresc. O combinaţie între caracatiţă, stea de mare şi un monstru din altă lume. Cel puţin, aşa a descris bărbatul creatura. Ca să nu-l facă lumea nebun, chinezul a filmat creatura, ca să aibă dovezi, apoi i-a dat drumul, pentru că…i s-a făcut frică.

Pescarul a postat imaginile pe internet, pentru a obţine o identificare a speciei, însă nimeni nu a putut să ofere un răspuns clar. Ba mai mult, majoritatea comentariilor s-au îndreptat în altă direcţie şi anume cea extraterestră. Creatura ar fi un monstru venit din spaţiu, care a călătorit pe un meteorit căzut în mare. Deşi posibilitatea ca acest lucru să se întâmple este aproape nulă, tot mai mulţi internauţi îmbrăţişează această ipoteză. “Este un EXTRATERESTRU!”. Totuşi, întrebarea rămâne: Este sau nu creatura din altă lume?