Cristian Boureanu a ajuns în arest. Riscă până la 3 ani de închisoare

Fostul deputat Cristian Boureanu va petrece următoarele 30 de zile în arest preventiv, după ce ar fi insultat un echipaj al Poliției Rutiere și ar fi lovit un polițist.

Boureanu a fost audiat aproximativ opt ore la sediul Brigăzii Rutiere din Capitală, iar la ora 00.30 pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere pentru ultraj.
Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 București a dispus apoi arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
Procurorii spun că vineri, în jurul orei 01:30, mașina în care se afla fostul deputat a fost oprită în trafic de un echipaj al Poliției Rutiere, pe bulevardul Aviatorilor.
Cristian Boureanu, care era pasager pe locul din dreapta-față, „s-a manifestat violent la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliție din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a amenințat, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a rupt cămașa uniformei de serviciu și l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice care pot necesita un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale”, se arată în referatul procurorilor.
În schimb, Boureanu neagă toate acuzațiile și susține că el a fost lovit de polițiști.

 

Gazeta de Navodari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More