Cristian Boureanu, încătuşat, după ce a înjurat poliţiştii şi i-a prins unuia degetele în portieră

După ce a fost legitimat şi i s-au înapoiat actele, acesta a insultat poliţiştii, unuia dintre ei i-a prins degetele la portieră, iar pe altul l-a lovit cu genunchiul.

Spirit neîmblânzit (ca să nu spunem… violent), Cristian Boureanu a comis-o din nou! De data aceasta, fostul deputat de Argeş s-a luat la înjurături cu poliţiştii de la Rutieră, pe care i-a făcut proşti, i-a ameninţat că… le sparge faţa, iar unuia i-a şi prins degetele în portieră.

Mașina lui Boureanu a fost oprită în trafic, în jurul orei 1.00, în zona Pieţei Charles de Gaulle. După ce a fost legitimat şi i s-au înapoiat actele, acesta a insultat poliţiştii, unuia dintre ei i-a prins degetele la portieră, iar pe altul l-a lovit cu genunchiul.

Bonus, Boureanu i-a făcut proşti pe poliţişti şi i-a cerut şi prietenei să-l filmeze în timp ce îi ameninţă cu formule precum: „Te las fără pensie” şi „Îţi sparg faţa”.

Fostul deputat a fost încătuşat de poliţişti şi dus la sediul Brigăzii de Poliţie Rutieră. Pentru scandalul provocat, fostul deputat s-a ales cu dosar penal pentru ultraj.

Bitpress

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More