Crișul, surpriza frumoasă de la Sebiș

Crișul, surpriza frumoasă de la Sebiș

Național a ales un adversar greu pentru jocul amical de astăzi, de la Sebiș. E vorba de Crișul Chișineu Criș, echipă care domină liga a IV-a Arad. E drept, primele 30 de minute eu fost ale gazdelor, care au și deschis scorul în această perioadă, dar – încet, încet – elevii lui Adrian Abrudean au revenit în joc, iar repriza secundă a fost a lor.

Golul sebișenilor a venit în urma unei faze mai lungi, la care Piț și Tomuț au greșit, mingea a ajuns în careul mic la Săulescu, iar acesta nu avea cum să rateze. Era 1-0 și Crișul nu se regăsea. Echipa oaspete a intrat oarecum timorată, probabil s-a speriat de valoarea adversarului. După gol, oaspeții s-au trezit, iar în min. 42 au avut o ocazie imensă de egalare. Atunci, Dumitrache i-a pasat neglijent lui Cigan, acesta a rămas singur cu Poiană, l-a driblat scurt, a șutat lejer spre gol, dar Pâslaru a apărut ca din pământ și a respins din fața liniei porții.

Odată cu începerea reprizei secunde, oaspeții au prins curaj, au fost tot mai prezenți în joc, iar după minutul 60 au evoluat ca un adevărat lider. Egalarea a venit ca o consecință logică, chiar dacă spre final, în min. 86, atunci când Modan i-a pasat perfect în careu lui Tăședan (foto), iar acesta nu l-a iertat pe Dagău, de la zece metri: 1-1. De notat că înainte de gol, cu vreo un sfert de oră, Crișul a mai marcat o dată, prin Modan, dar reușita a fost anulată pe motiv de ofsaid, asistentul Hărduț ridicând destul de târziu fanionul.

La ultima fază a meciului, Național Sebiș putea da lovitura, dar Pâslaru, din poziție excelentă, a trimis mingea cu capul exact pe direcția portarului Mucha și scorul a rămas 1-1.

Sebiș: Poiană (Dagău) – Poștoarcă (Deliman), Pâslaru, Dumitrache (Basic), Siminic – Rugină, Sz. Vereș, Ruță (Petculescu), Susan (Tătulea) – Săulescu (Cl. Vereș), Mărgărit. Crișul: Mucha – Ciornei (F. Drăgan), Pavel (Dolga), Lazăr, Tomuț (Maghici) – Piț, Clej (Ember), Gâlcă (Lung), Covaci – Modan, Cigan (Tăședan).

Publicat la Sat, 03 Feb 2018 16:38:14 +0000

ARADON Aufmacher Liste

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More