CULMEA HOŢIEI – Un idivid cu pelerină ar fi furat maşina Poliţiei

CULMEA HOŢIEI Hoţii ar fi furat chiar de la Poliţie. O maşină a agenţilor locali din Bucureşti a dispărut din faţa sediului central şi a fost găsită după doar câteva ore, lovită şi abandonată.

 

Un individ cu o pelerină este surprins pe camerele de supraveghere când se urcă la volan. Nu se ştie încă cine este. Se vorbeşte chiar despre reglări de conturi în interiorul Poliţiei, scrie Observator.

Era noaptea de luni spre marţi, când din curtea Poliţei Locale, cu sediul chiar lângă Parlamentul României, o maşină cu toate însemnele Poliţiei a dispărut.

Din centrul de supraveghere video, agenţii au văzut doar o siluetă care dă târcoale autoturismului. Nu se poate identifica chipului vizitatorului nocturn.

Ciudat este că, după doar câteva ore, maşina a apărut. Pe cealaltă parte a Parlamentului, în zona Eroilor.

Iar după recuperarea maşinii au apărut scenariile. Sunt două ipoteze: fie hoţul care a furat chiar de la Poliţie a avut ghinion şi nu a reuşit să manevreze prada, fie este altceva la mijloc.

Se vorbeşte chiar despre o răfuială între poliţiştii locali. Cel care reprezintă instutuţia face declaraţii prudente.

Au intrat însă în scenă colegii lor de la Poliţia Naţională. Care trebuie acum să facă lumină.

Info

The post CULMEA HOŢIEI – Un idivid cu pelerină ar fi furat maşina Poliţiei appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More