Știri județul AradȘtiri județul Timiș

Culmea tupeului: Să te răstorni cu mașina și să ceri pompierilor să te tracteze

sursa

ARAD. Evenimentul rutier a avut loc sâmbătă dimineața – și așa cum ne-au informat și reprezentanții IPJ Arad, aceasta nu a fost unul grav, fiind vorba de o autoaccidentare fără victime. Ce s-a întâmplat de fapt? În mașina care s-a răsturnat în afara părții carosabile se aflau două femei. Acestea au apelat numărul de urgență 112 , spunând că nu pot ieși afară, solicitând prezența pompierilor. La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare și un echipaj medical. La sosirea acestora, femeile erau ieșite din autoturism și au solicitat pompierilor tractarea mașinii lor până la Chișineu Criș.

MAI MULTE ACCIDENTE AU AVUT LOC AZI ÎN ARAD:

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc sâmbătă dimineața, după ora 10.30, la intersecția Curtici cu Sântana. Potrivit primelor informații, accidentul s-a soldat cu cinci victime, dintre care una este încarcerată.
Un alt accident a avut loc între Pilu și Socodor, un…

Un accident rutier, produs la o distanță de aproximativ un kilometru față de sensul giratoriu de la Sântana către Șimand, a avut loc în urmă cu câteva minute.

ARAD. DN 79, Arad-Oradea, este blocat la această oră (11:45) anunță autoritățile, după ce un al doilea accident rutier a avut loc la …

Este nebunie pe șoselele din Arad! Accidentele au loc unul după altul în această dimineață, ultimele două incidente rutiere având loc pe autostrada Arad-Timișoara, în zona Bricodepot spre Timișoara, respectiv pe DN 79 – acolo unde au avut loc trei accidente într-o oră – unde un bărbat a fost grav ră…