Dell prezintă un nou monitor gigant, cu ecran curbat de 38” (Monitoare)

La fel ca în cazul dispozitivelor smartphone, moda ecranelor mari nu pare să se lovească de o limită superioară, dincolo de care publicul ţintă să refuze pur şi simplu să mai cumpere. Luăm exemplul monitorului Dell UltraSharp U3818DW, care la o diagonală de 96,5 cm poate umple cu uşurinţă întreaga masă de birou.

Menit să învăluie câmpul vizual cu o imagine panoramică de înaltă definiţie, noul produs Dell bifează cam toate dotările aşteptate de la un monitor de asemenea calibru: panou LCD de calitate premium, design elegant şi cu ramă îngustă, difuzoare încorporate de bună calitate şi hub USB la care să putem conecta inclusiv dispozitive USB-C, cum ar fi telefonul mobil sau laptopuri, cele din urmă primind o putere de până la 100W pentru încărcarea rapidă a acumulatorului.

Cei care vor să experimenteze beneficiile unui monitor cu ecran curbat de 38”, suportând rezoluţia 3440×1440 pixeli, vor scoate din buzunar suma de 1499 dolari.

(…)

Cuvinte cheie: Dell

Subiecte asemănătoare:
» DELL anunţă XPS 27, un all-in-one puternic pentru gaming, VR şi design
» Dell prezintă un monitor 4K oferind ecran IPS cu tehnologie HDR si funcţie backlight-dimming
» Dell S2817Q – claritate Ultra HD la un preţ rezonabil (REVIEW)
» UltraSharp UP2718Q: primul monitor Dell 4K cu HDR10 pentru PC-uri
» Laptopurile oferă doar jumătate din autonomia bateriei promovată de producători [STUDIU]

Articol original – Dell prezintă un nou monitor gigant, cu ecran curbat de 38”, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More