Delphi Packard își închide o importantă unitate de producție! Aproape 700 de oameni rămân fără loc de muncă

Delphi Packard își închide o importantă unitate de producție! Aproape 700 de oameni rămân fără loc de muncă

Pentru sute de români începutul de an nu sună deloc bine. Ba dimpotrivă! Compania care deținea această fabrică își face bagajele și închide porțile punctului de lucru, lăsând fără serviciu circa 700 de oameni.

Cel mai mare angajator din Moldova Nouă, compania Delphi Packard, își închide porțile în orașul de la malul Dunării, „aruncând” în stradă 698 de oameni, anunță reper24.ro.

La ora anunțului închiderii punctului de lucru Delphi Packard din Moldova Nouă, compania mai avea 698 de angajați, care, la final de martie sau chiar mai repede, se văd nevoiți să-și caute alte locuri de muncă.

„Vom face toate demersurile necesare împreună cu părţile implicate pentru a minimiza impactul negativ şi pentru a căuta soluţii care să-i ajute pe angajaţii afectaţi de această măsură“, a anunțat compania.

În ceea ce privește situația unității de producție din județul Arad, de la Ineu, nu a apărut nicio informație că ar fi afectată de decizia de închidere a fabricii de la Moldova Nouă.

Sursa foto: Arhivă

Publicat la Sun, 04 Feb 2018 08:15:02 +0000

Naţional

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More