Deputatul Dan Barna – noul presedinte al USR

Deputatul Dan Barna este noul presedinte al Uniunii Salvati Romania (USR), acesta fiind ales in cadrul Congresului extraordinar al partidului desfasurat sambata la Poiana Brasov, informeaza AGERPRES.

Dan Barna a obtinut 127 de voturi din cele 191 exprimate, iar contracandidatul sau, Vlad Alexandrescu, 50 de voturi.

Dupa anuntarea rezultatelor, Dan Barna a declarat ca unul dintre primele lucruri pe care le va face in perioada urmatoare va fi sa ia legatura cu toate filialele care au decis sa nu participe la congres, pentru a pune capat ”zbaterii” in care s-a aflat in ultima perioada partidul.

Dan Barna a mai mentionat ca extinderea si cresterea partidului reprezinta unul dintre obiectivele sale prioritare. Potrivit acestuia, Congresul extraordinar organizat la Poiana Brasov a fost statutar, la acesta participand un numar mare de delegati.

Contracandidatul sau, Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii, a declarat ca ii va fi in continuare alaturi si a indemnat toti membrii partidului, care au participat sau nu la acest congres, ca dea dovada de ”intelepciune, moderatie si echilibru”.

Dan Barna s-a nascut pe 10 iulie 1975, iar in 2016 a fost ales deputat de Sibiu pe lista USR.

Congresul extraordinar al USR a fost organizat ca urmare a demisiei lui Nicusor Dan, fondatorul acestei formatiuni politice.

The post Deputatul Dan Barna – noul presedinte al USR appeared first on ZiarMM.

ZiarMM

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More