Deputatul USR Sibiu, Dan Barna, ales președinte al partidului la congresul de la Brașov

Surpriză de proporții la Congresul Extraordinar de la Brașov al USR. Deputatul sibian Dan Barna a fost ales noul presedinte al partidului.

Deputatul USR, Dan Barna, a fost ales preşedinte al partidului, sâmbătă, în urma votului membrilor prezenţi la Congresul Extraordinar de la Poiana Braşov, anunță Mediafax.
Dan Barna a obţinut 127 de voturi şi l-a surclasat pe contracandidatul său, Vlad Alexandrescu, care a fost ales doar de 50 de membri participanţi la Congresul Extraordinar de la Poiana Braşov.
Potrivit rezultatelor, au fost exprimate 191 de voturi, iar 14 au fost anulate.
La Congres au refuzat să participe mai multe filiale şi membri de partid.
Fostul preşedinte al USR, Nicuşor Dan, a precizat, sâmbătă, că a ales să nu participe la Congresul partidului prin care va fi ales un nou lider, deoarece acesta este „viciat prin practice demne de PSD şi PNL”.
„Am fost invitat la congresul de azi al USR. Înţeleg că a fost o dezbatere şi un vot în Biroul Naţional la care unii au fost pentru şi alţii au fost contra invitării mele. Am ales să nu particip. Nu pot gira prin prezenţa mea un congres viciat prin practici demne de PSD şi PNL”, a scris Nicuşor Dan pe contul său de Facebook.

Source

Ora de Sibiu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More