DEŞI ERA BĂUT ŞI A TRAVERSAT PRIN LOC NEPERMIS – Un român stabilit în Italia primeşte despăgubiri de peste un milion de euro după ce a fost lovit de o maşină

DEŞI ERA BĂUT ŞI A TRAVERSAT PRIN LOC NEPERMIS Un milion de euro şi pensie pentru tot restul vieţii este suma pe care o va primi un român stabilit în Italia, după ce a suferit un grav accident de maşină.

În momentul impactului, bărbatul traversa printr-un loc nepermis şi era băut bine.

Accidentul s-a petrecut în Italia, în ianuarie 2012. Românul avea atunci 38 de ani. Bărbatul era băut şi a traversat strada printr-un loc nepermis când o maşină condusă de o şoferiţă l-a lovit în plin.

În urma impactului puternic, bărbatul a fost rănit grav. Şoferiţa a fost cea care a sunat la ambulanţă şi la carabinieri, scrie România TV.

Deşi a traversat printr-un loc nepermis, carabinierii au stabilit că şoferiţa a fost cea vinovată de producerea accidentului. Bărbatul a fost imobilizat la pat aproape un an.

După cinci ani de procese, instanţa a decis ca românul să fie despăgubit de o firmă de asigurări cu peste un milion de euro. Mai mult, acesta va mai primi şi o pensie lunară pe viaţă, în valoare de 800 de euro.

Info

 

The post DEŞI ERA BĂUT ŞI A TRAVERSAT PRIN LOC NEPERMIS – Un român stabilit în Italia primeşte despăgubiri de peste un milion de euro după ce a fost lovit de o maşină appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More