Deşi un avid utilizator de Twitter, Donald Trump nu va beneficia de cea mai nouă facilitate anunţată de companie (Curiozitati)

Preşedintele american, Donald Trump, nu va face parte dintr-un grup de test format din utilizatori de Twitter cărora li se va extinde numărul de caractere destinat mesajelor pe platforma de socializare, informează France 24.
 
„Nu face parte din grupul de test”, a declarat co-fondatorul platformei Twitter, Biz Stone, pentru a pune capăt unor serii de comentarii făcute după anunţul că unor utilizatori de Twitter li se va suplimenta numărul de caractere până la 280, dublul literelor permise în prezent.
 
Stone a răspuns astfel unui comentariu sarcastic: „Mulţumesc fondatorilor Twitterului pentru conferirea a de două ori mai mult spaţiu lui Trump în loc să facă faţă problemelor pe care le generează deja folosind 140 de caractere”.

Trump a utilizat Twitterul ca o platformă pentru anunţuri majore, spontane, uneori incendiare şi remarci pe diverse subiecte.

 

(…)

Cuvinte cheie: twitter, donald trump, mesaje

Subiecte asemănătoare:
» Twitter va dubla limita de caractere pentru mesaje
» Donald Trump foloseşte un iPhone, dar are acces pe telefon la o singură aplicaţie
» Greşeala făcută de această tânără pe Twitter i-a adus cele 15 minute de faimă
» Cât ar pierde Twitter din capitalizarea bursieră dacă Trump n-ar mai posta
» Un aparat „rasist” care eliberează săpun nu funcţionează cu mâinile persoanelor de culoare

Articol original – Deşi un avid utilizator de Twitter, Donald Trump nu va beneficia de cea mai nouă facilitate anunţată de companie, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More