Deţinuţii eliberaţi pentru condiţii necorespunzătoare de detenţie vor înapoi după gratii!

Mai mulți deținuți care au fost eliberaţi după ce au dat statul în judecată pentru condiții necorespunzătoare de detenţie, susțin că demeresul lor a fost făcut din plictiseala cruntă.

Mai mulți deținuți care au fost eliberaţi după ce au dat statul în judecată pentru condiții necorespunzătoare de detenţie, susțin că demeresul lor a fost făcut din plictiseala cruntă și că nu se așteptau ca guvernanții să profite de asta, pentru a-și scăpa din pușcărie neamurile, prietenii politici și bogătașii care le-au livrat parandărături.

,,Asta e cruzime! Cum să ne aruncați în stradă, acum în pragul iernii?!” a strigat, la ieșirea pe poarta penitenciarului Jilava, Suvergel Antonio, condamnat la închisoare pentru furtul unei sticle de lichior de cafea dintr-un magazin sătesc, la pachet cu violul vânzătoarei, care îi era și mătușă.

Neînțelegând la ce i-ar putea folosi liberatatea, dacă nu are unde dormi, acesta a intrat în prima cârciumă întâlnită în cale, a comandat mâncare și băutură, după care a agresat chelnerița, a furat banii din casa de marcat, precum și pe cei de pe lângă, pentru că erau mai mulți și s-a refugiat la două străzi mai departe, într-o locație cu păcănele.

Polițiștii l-au găsit, după o jumătate de oră, când deja pierduse toți banii furați, la poker electronic.

Nervos, Suvergel a declarat: ,,Să moară mama, ăștia e cei mai hoți! Pă miză maximă, aparatele nu dă nimica! Mulțumesc că m-ați săltat d-acia, că făceam moarte dă om și nici n-aveam unde dormi!”

Bitpress

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More