Doi oameni în spital după un accident maşină – atelaj hipo, căruţaşul era BĂUT

 

Încă un accident cu o căruţă: de data aceasta a avut loc pe drumul Ştefăneşti – Santa Mare şi, ca de o mulţime de alte ori, vizitiul era băut.

Miercuri, o femeie de 28 de ani din comuna Santa Mare se deplasa cu un autmobil din oraşul menţionat spre comună şi a intrat în coliziune cu un atelaj cu tracţiune animală.

Acesta efectua un viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum secundar, iar căruţaşul nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante.

În urma impactului a rezultat rănirea vizitiului, un bărbat în vârstă de 53 de ani şi a unei femei de 46 de ani, pasageră în atelaj. Cei doi au fost transportaţi la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Ambii conducători de vehicule au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ în cazul conducătoarei auto, respectiv 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului de atelaj.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More