Dorea să doarmă, dar gălăgia unor tinere îl împiedeca. Protestul l-a costat o dublă fractură de maxilar!

Duminică, 15 octombrie, Balazs Erik-Ladislau, un bărbat învârstă de 37 de ani din Aghireş-Fabrici tocmai se întorsese acasă, după un drum lung făcut din Germania. A vrut să se odihnească însă nişte tinere, aflate în scara blocului, făceau un zgomot infernal împiedicându-l să se odihnească. Protestul lui politicos a atras însă o adevărată furtună: fata şi-a chemat, de la birtul din vecini, tatăl, care a venit degrabă şi l-a defiinţat în bătaie pe Balazs, trimiţându-l la spital pentru câteva zile!

Bărbatul păşeşte – joi, 19 octombrie – cu precauţie, însala de aşteptare a I.M.L.Cluj, cu o falcă anormal de accentuată, semncă a păţitcevadestul de serios. Mărturiseşte cu glas stins, că în urmă cu cinci zile s-aîntors din Germania şi, ajuns la ora 15.00, în apartamentul său de bloc din Aghireş-Fabrici, rupt de oboseală, s-a gândit să prindă câteva ore de somn. Însă, n-a avut noroc: o tânără de vreo 19 ani dintr-un bloc vecin a început să facă un tărăboi incredibil pe scară, încercând s-o determine pe o prietenă să-i deschidă uşa, deşi, se pare aceasta nu dorea. Aşacă omul a ieşit din apartament şi a rugat-o, politicos, pe fată să înceteze, însă aceasta a pus mâna pe telefon şi şi-a chemat tatăl, minţindu-l că Balazs intenţionează s-o bată. Explică în continuare bărbatul: “N-au trecut decât două-trei minute şi a apărut, direct din cârciumă, Attila, tatăl ei – cu care până atunci chiar eram în relaţii bune. Acesta, fără să-mi zică ceva, mergând direct pe “mâna”  fiicei sale mi-a ars una în falcă, atât de tare încât m-am prăbuşit la pământ. Apoi mi-a tras bluzaîn cap şi a continuat să mă lovească, peste tot, cu pumnii şi picioarele. Mi-a produs o dublă fractură de mandibulă şi o plagă perimandibulară dreaptă – cum mi-au spus ulterior cei de la Clinica de Chirurgie Maxilofacială Cluj, unde am ajuns după un popas la Spitalul Orăşenesc Huedin. Luni am fost operat, la Cluj – şi abia azi am fost externat, după patruzile de şedere în spital. Acum m-am prezentat, imediat la I.M.L., ca să-mi scot certificat medico-legal fiindcă lucrurile nu pot rămâne aşa”. Bărbatul este poftit în cabinetul de consultaţii şi se întoarce după scurt timp cu un certificat în care medicii i-au recomandat între 45 şi 50 de zile de îngrijiri! Concluzionează Balazs, înainte de a părăsi sediul instituţiei medicale clujene: “Fac plângere la poliţie, însă îmi voi angaja şi un avocat care să rezolve toate problemele acestea. E bun de plată, Attila ăsta, vă spun eu… Dar mai am un scop în demersul meu. Vreau să înţeleagă şi copiii ăştia – cum e fata care mi-a pricinuit necazul – că responsabilitatea minciunilor atârnă pe umerii părinţilor care-s inconştienţi atunci când, din iubirene condiţionată, îi cred fără reticenţă. Mie mi se pare un motiv cu totul pueril să fiu nenorocit pentru cine ştie cât timp după o minciună a unei fete inconştiente. Totodată, pe lângă avocatul pe care o să mi-l angajez am să fac plângere împotriva bătăuşului la sediul poliţiei din Cluj-Napoca, fiindcă la mine, la Aghireş poliţiştii sunt prea comozi”.

Post-ul Dorea să doarmă, dar gălăgia unor tinere îl împiedeca. Protestul l-a costat o dublă fractură de maxilar! apare prima dată în Ziar Gazeta de Cluj.

Ziar Gazeta de Cluj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More