Dosar de cercetare penală în cazul femeii care a murit la Moneasa în timpul furtunii

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală in rem în cazul femeii care și-a pierdut viața, duminică, în stațiunea Moneasa, în timpul unei furtuni.

Femeia, în vârstă de 58 de ani, era din Oradea, iar duminică, a fost surprinsă de furtună în fața hotelului în care era cazată.

„În data de 17 septembrie, ora 17.00 o femeie de 58 de ani, din Oradea, aflată la tratament, în timp ce se afla pe trotuarul din fața Hotelului Moneasa, din stațiune, fost lovită de crengile unui copac smuls din rădăcini din cauza furtunii. Femeia s-a dezechilibat și a căzut, lovindu-se cu capul de bordură.

Femeia a decedat, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală in rem (cu privire la faptă – n.r.) sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

CITITI SI: Furtuna a făcut victime. O femeie lovită de un brad a murit la Moneasa

The post Dosar de cercetare penală în cazul femeii care a murit la Moneasa în timpul furtunii appeared first on Actualitati-Arad.

Actualitati-Arad

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More